Urban Artscape i Værløse

Mandag den 19. november 2007 kl.16:30 i Bibliotekets foyer var der fernisering for det fælleskommunale projekt: Urban Artscape / Jan Hatt-Olsen. Hver dag fra nu til den 17. december 2007 vises projektioner på Biografens hvide facade på Kulturtorver.
Steen Horstmann
Steen Horstman, formand for Furesø Kulturudvalg, holdt en tale, hvor han fortalte om baggrunden for projekter, herunder det gode danske begreb "communities", der er grupper af borgere, som kan medvirke til kunstens udbredelse i de to bycentre: Farum Kulturhus og Værløse Kulturtorv.
Jan Hatt-Olsen
Jan Hatt-Olsen fortæller, atUrban Artscape Furesø kaster et kunstnerisk lys på byrummene i Farum og Værløse på den særlige måde, at ALLE kan deltage og være med i udformningen af et fælles kunstværk. Det foregår i midten af de to bydele Farum og Værløse - men det kan også opleves på Internet, hvor frøene sås til projektioner.

Objekter er fotos, digte, historier, film mv. og metoden er informationsteknologier som videoprojektion, mobiltelefoni, hjemmesider med wiki-teknologi mv.
Urban Artscape i Værløse (fortsat)

Kunstinteressede lytter
Kunstinteressede lytter - (Nina Nø er i midten)
Kunstinteressede lytter (2)
Kunstinteressede lytter (2)
an Hatt-Olsen projicerer
Jan Hatt-Olsen projicerer fra Satellitten på
Alle beundrer vidunderet
Biografens væg og torv - og alle beundrer vidunderet
Urban Artscape i Værløse (fortsat)

Furesø Wiki
Dette billede prydede forsiden af Kajs Avis Nr.46 og er et udsnit af den web-side, som kunstværket på det tidspunkt bestod af.

Det skal bemærkes, at farverne er "vendt om", fordi det ville have kostet megen sort trykfarve at vise de "omvendt", altså hvidt som sort osv.

Adressen på kunstværket var på det tidspunkt hemmelig, men det er nu åbent for alle - så her er den: http://urbanartscape.net/furesoe/wiki/

23- januar©2008 web-redaktionen